Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Σερβίων και Κοζάνης στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Σερβίων και Κοζάνης στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ.Σερβίων και Κοζάνης στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία  φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης  και Μυροβλυζούσης, παρέστη προεξάρχων στη σημερινή Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος.

Συλλειτούργησαν ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Νικολάου, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού μας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος αναφέρθηκε στην μεγάλη πνευματική εμπειρια της Ιερής Δακρυρροής και Μυροβλυσίας της Παναγίας της Παρηγορητρίας και τη μεγάλη ευλογία που αξιώθηκε να λάβει ιερουργώντας στον Ιερό Ναό μας.

Ευχαρίστησε δε, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. ΔΑΝΙΗΛ για την άδεια που του παρεχώρησε ώστε να ιερουργήσει, τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεώς μας, αλλά και τον π. Χριστόδουλο-με τον οποίο τους συνδέει 25ετής φιλία -για την πρόσκληση. 

Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού μας, ευχαρίστησε τον π. Χριστοφόρο για την παρουσία του και του προσέφερε αντίγραφο της Παναγίας της Παρηγορητρίας εκ μέρους του Εκκλ. Συμβουλίου αλλά και όλης της Ενορίας.

Ακούστε την ομιλία εδώ: