Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Βαδίζουμε προς την μεγάλη Εορτή της Πεντηκοστής και την Εορτή του Αγίου Πνεύματος, κατά την οποία θα ανυμνήσουμε τα παράδοξα και θαυμάσια που διαδραματίστηκαν κατά την κάθοδο του Παρακλήτου, τότε, στους Μαθητές και Αποστόλους του Χριστού.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος όπου τα τελευταία περίπου 2 χρόνια η εμφάνεια του Αγίου Πνεύματος αποτυπώνεται εν είδει δακρύων και μύρου στο Πάνσεπτο πρόσωπο της Παναγίας της Παρηγορητρίας, θα συναχθούμε όλα τα παιδιά Της για την τέλεση του Ιερού Ευχελαίου. Πιο συγκεκριμένα:

   Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα 7:00 το απόγευμα θα τελεστεί ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ στο τέλος του οποίου οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς με τα Ιερά Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά 7:00πμ-9:00πμ τελείται Θεία Λειτουργία και μπορεί οποίος επιθυμεί να αναλάβει την τέλεση μίας Θ. Λειτουργίας Υπέρ Υγείας ή Υπέρ Αναπαύσεως, προσφέροντας τα δώρα στην Παναγία μας.

   Επίσης, καθημερινά τελείται Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια στις 11:00 το πρωί και στις 7:00 το απόγευμα ενώ οι πύλες του Ιερού Ναού είναι ανοικτές για τους ευλαβείς προσκυνητές από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ.